У Надвірній нарікають на неадекватного перевізника, який начебто кидає під ноги людям петарди

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«На розгляді Надвірнянської районної адміністрації знаходиться скарга на дії одного з водіїв маршруту «Надвірна – Івано-Франківськ» добродія А. Дерещука. Причиною стало обурення громадян його брутальною поведінкою в ставленні до пасажирів. Підкидувати петарди людям під ноги на автостанції чи вкинути комусь з них ту ж петарду на капелюха, «пшикати» сльозогінним газом з балончика - зрозуміло, що подібні витівки несуть в собі небезпеку для здоров’я та життя. Крім того – вони викликають справедливі підозри щодо адекватності зачинщика, його психічній відповідності виконувати пасажирські перевезення.

Дивує його почуття безкарності водія. Якщо хтось з пасажирів й обурювався – в його адресу лунала брутальні образи. Зі слів громадян, можна судити про те, що попередні звернення на таку поведінку банально «губилися» в кабінетах чиновників.

Тому, не вбачаючи вотуму довіри до керівництва Надвірнянської РДА, громадяни звернулися із аналогічною скаргою до Івано-Франківської ОДА та відповідних служб. На черговому засіданні Громадської ради заплановано заслухати питання проблем пасжирських перевезень, та, по його суті надати рекомендації голові Надвірнянської РДА О. Кенізу».

Леся, 02.02.2018 11:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини