Влада нині продукує закони, покликані знищити індивідуальне сільське господарювання – активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Чинна влада нині працює над створенням суцільної полоси різного роду перешкод для громадян України – від присікання критики у свою адресу в соціальних мережах до заборони торгівлі сільгосппродуктами на ринках. Зрозуміло, що такий підхід диктується не турботою про добробут народу, а лобіюванням власних інтересів олігархічним прошарком.

Нині Нацполіції вводиться в обов’язок «ганяти» бабусь, котрі наважилися на продаж кількох літрів молока. Ніде правди подіти, нині корова в більшості сільських господарств являється годувальницею родини. Та влада нині продукує закони, покликані знищити індивідуальне сільське господарювання. Лобіюється це потужними компаніями монополістами, котрі переслідують намір вибити з ринку ці 30-40% конкурентної продукції.

Корпораціям, на кшталт «Рошену» вигідно буде скуповувати молоко по селах по низьких цінах – щоб потім експортувати до Євросоюзу сухе молоко з нього виготовлене. Магнату Косюку теж світить неабияка вигода з того, що його продукція його «Ряби» не матиме конкуренції в торгових мережах».

Леся, 23.01.2018 09:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини