На Прикарпатті спіймали на хабарі директора лісгоспу

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») Кримінального кодексу України, за фактом вимагання директором одного із державних підприємств лісового господарства області неправомірної вигоди в підприємця за отримання лісопродукції, повідомляє прес-служба прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що представник підприємця звернувся до директора підприємства з метою отримання необробленої деревини, право придбання якої виграв на аукціоні, за що зловмисник вимагав неправомірну вигоду в сумі 12 тис. 200 грн.

 16 січня 2018 року, під час отримання чергового траншу неправомірної вигоди, вказана особа була затримана в порядку статті 208 КПК України.

Цього ж дня Івано-Франківською місцевою прокуратурою спільно з працівниками відділу БКОЗ  Управління СБ України в Івано-Франківській області та слідчим відділом Івано-Франківського ВП ГУНП в області відповідно  до  ухвал  Івано-Франківського  міського  суду проведено обшуки за місцем роботи та проживання затриманого, під час яких вилучено    гроші, документацію  про отримання деревини, чорнові записи та інше.

Леся, 17.01.2018 14:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини