Є підстави переглянути ставлення до міського голови. У Франківську свободівці співпрацюють із колишніми регіоналами – активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Говорити про різкий спад рейтингу Руслана Марцінківа нині ще рано – в той же час не помічається й тенденція до збільшення його прихильників. Причин цьому є кілька, серед них найбільш домінуючою є різка зміна його поведінки перед виборами.

В минулому Руслан Марцінків, будучи депутатом Верховної Ради, позиціонував себе як непримиренний борець із незаконними забудовами. Озброївшись кувалдою, він на чолі натовпу обурених жителів із захватом громив паркани, зведені довкола конфліктних будівництв. Це в значній мірі імпонувало людям та працювало на збільшення його прихильників – якщо не на політичній, то на «побутові» основі.

Відбувшись міським головою, Марцінків явно почав відходити від такої лінії. Навпаки, за його керівництва містом в Івано-Франківську спалахнуло кілька потужних скандалів навколо питань, які відкрито лобіюються депутатами від «Свободи».

Опоненти різко піднімають питання приватизації центрального міського ринку – як би то не було, те, «що не відбулося при Анушкевичусу нині «просувається» при Марцінківу». Зрозуміло, що вгледівши ознаки співпраці «свободівської» влади з колишніми регіоналами, більшість електорату матиме причини переглянути власне ставлення до політики міського голови».

Леся, 16.01.2018 16:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини