Підприємцю, який організовував піротехнічне шоу, де травмувалася студентка, оголосили про підозру

Підприємцю, який допустив до організації піротехнічного шоу людей, які не обізнані із заходами безпеки, оголосили про підозру у вчинені злочину за статтею 272 (частина 1), мова йде про порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Встановлено, що 19 грудня під час піротехнічного шоу відбулась некоректна робота одного із піротехнічних засобів, що призвело до вибуху. Саме тоді була травмована студентка Прикарпатського університету.

Слідство у цій справі продовжується.

Нагадаємо, 19 грудня, під час відкриття головної ялинки Івано-Франківська частина святкового феєрверку полетіла у натовп і влучила у 17-річну дівчину, її госпіталізували. Чиновники при цьому стверджують, що всі заходити безпеки були дотримані.

За словами представника студентів Тимура Фараджева, у дівчини забій м'яких тканин, крововилив у мозку та струс.

Студенти не розуміють, чому під час такого свята не чергували медики.

Міський голова Руслан Марцінків повідомив про те, що зараз здоров’ю дівчини нічого не загрожує, місто оплатить її лікування. Окрім того, він додав, що двоє чиновників отримали догани.

Студенти заявили, що міський голова збрехав, розповідаючи про стан здоров'я студентки. Вони кажуть, що дівчина досі в реанімації. Окрім того, вони вимагають від Марцінківа негайно звільнити двох вископосадовців.

Тимур Фараджев повідомив, що у дівчини відмер зоровий нерв, її лікуватимуть столичні медики.

Відомо, що дівчина зараз проходить лікування у «Охматдиті».


Леся, 15.01.2018 17:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини