Нардепа Дерев’янка просять спростувати інформацію про те, що він передав 100 тис. гривень на будівництво церкви

Депутат Надвірнянської районної ради від партії «Воля» Степан Ломпас неодноразово перед великою кількістю жителів селища Битків стверджував, що нардеп Юрій Дерев’янко передав особисто в руки пароху селища о. В. Чорноокому на будівництво церкви Успіння Пресвятої Богородиці 80-100 тисяч гривень. Про це у зверненні до нардепа пише Василь Сенатович.

«Знаю пароха Чорноокого вже 25 років як високоморальну та порядну людину та великого патріота. Він завжди підтримує волонтерську діяльність, один з перших взяв участь у «Вечорницях для фронту», долучаючись до них кожного разу, разом з своїми парафіянами передав естафету до Гвозда, ініціатива від якої розійшлася по всій області.  Слова С. Ломпаса про гроші від Вас завдають отцю Володимиру багато незручностей та дають підстави жителям селища Битків сумніватися у його добропорядності та чесності. Це також є однією з причин роз'єднання громади у такий непростий для України час», - пише прикарпатець.

За його словами, отець Володимир неодноразово звертався до приймальні Дерев’янка та писав листи з проханням спростувати слова депутата районної ради від ПП «Воля» та до цього часу не отримав відповіді.

«Ваше мовчання з даного приводу є незрозумілим. Також дивно, що така велика сума грошей може просто так передаватись готівкою з рук в руки. Тому прошу Вас втрутитись у дану ситуацію та спростувати слова депутата від ПП «Воля» Степана Ломпаса про те, що Ви передавали пароху Биткова названу ним суму (80-100 тисяч гривень) для будівництва церкви Успіння Пресвятої Богородиці у селищі Битків.  Битківська громада хоче відсвяткувати Різдвяні свята у мирі та спокої», - відзначив чоловік.

Леся, 07.01.2018 11:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини