Якщо Порошенко «посадить» Саакашвілі та Дерев’янка, то через якийсь час можуть «сісти» Луценко з Ляшком – активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Президентська гілка влади в Україні робить все для «нейтралізації» Михайла Саакашвілі та його соратників по «Руху нових сил». Та, якщо на початках це чинилося в рамках дотримання законодавства, то нині задіюються більш грубі методи.

Репресивний механізм збору компромату дає збої. Новина на предмет « Саакашвілі «застукали» в дорогому ресторані» не принесла очікуваного результату. Як і «деза» від нардепа-«ляшківця» А. Лозового на предмет того, що нардеп Юрій Дерев’янко катається по Москві на «мерсі» з номерними знаками Верховної Ради.

Чи існує загроза ув’язнення як самого Саакашвілі та його соратників – безумовно, влада може вдатися на такий крок! Та це буде проявом власного безсилля – це усвідомлює якась частина оточення Порошенка. Саме вони, можливо, намагаються стримати президента від повторення помилок Януковича. Той, у свій час, вдався до того, що було засуджено та ув’язнено лідерів опозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка. Історія має звичку повторюватися - якщо нині Порошенко наважиться «посадити» Саакашвілі та Дерев’янка – через якийсь час можуть «сісти» Луценко з Ляшком».

Леся, 05.01.2018 10:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини