Авто на фото, яке поширив Лозовий, мені не належить – Дерев’янко

Нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко категорично спростував інформацію, яку оприлюднив нардеп Андрій Лозовий, щодо начебто його авто, яке бачили у Москві.

 «Бурхливе святкування Нового року, видно, дало ускладнення та радикально знизило адекватність сприйняття дійсності депутату Андрію Лозовому. Вчора він на своєму пабліку фейсбук опублікував цілковиту нісенітницю, нібито моє авто помітили в Москві! Видно у депутатів Ляшка почався новий «бюджетний рік» і вони почали вірно відпрацьовувати замовлення Банкової в дискредитації мене та нашої політичної сили. Протягом минулого року саме руками «радикалів» відпрацьовувалися всі інформаційні провокації з дискредитації діяльності Руху Нових Сил. І ось ці діячі видали черговий перл», - написав Дерев’янко.

«Так от, офіційно повідомляю: авто на фото, поширюваному Лозовим, мені не належить. Більше того, у мене автомобіль іншої моделі та має інший номерний знак! Я депутат двох скликань та ніколи не мав VIP-номерних знаків серії «ВР». Володію автомобілем, який зазначений у моїй декларації, з державним номером АА3332II Mercedes-Benz S500 4MATIC 2007 року випуску.

Я розумію, п. Лозовий, ваш мотив та мотив ваших господарів, але чи вам не здається, що опускатися до тиражування подібних дешевих фейків - це гидко? З такими темпами деградації ви наступного разу після команди «фас» оприлюдните моє фото, де я їздитиму велосипедом по планеті Марс?» - відзначив нардеп.

Також він відзначив, що в суд на Лозового за наклеп подавати не буде, бо висока ймовірність, що з таким діагнозом особа є непідсудною.

Нагадаємо, нардеп Андрій Лозовий опублікував фото машини на номерах ВР, яку бачили у Москві. За його словами, авто, очевидно належить нардепу від Прикарпаття Юрію Дерев’янку.

Речник омбудсмена Михайло Чаплига вважає, що авто на номерах ВР могли використати для того, аби щось незаконно провезти із Росії в Україну.

Леся, 04.01.2018 19:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини