Делятинці обрали депутатом полковника

Громадський активіст Михайло Андрійович про вибори Делятинської ОТГ для «Малакави»:

«Результат виборів до складу Делятинської ОТГ виявся не передбачуваним для всіх учасників процесу. Незважаючи на те, що більшість кандидатів позиціонувала себе в якості «самовисуванців».

Реальна перемога нині фіксується за ставлениками від Делятинського військового гарнізону. Як начальник гарнізону так і його заступник реально відбулися депутатами Делятинської ОТГ. Подібна ситуація відбулася в 1994 році – тоді командир ракетної бригади В. Семигін та начальник штабу В. Бойчук ( в майбутньому займав посаду начальника того ж таки Делятинського гарнізону) стали депутатами Надвірнянської районної ради.

Першочергово, слід зауважити, те, що жоден кандидат з категорій «атомників» не переміг. «свободівець» Червленюк легко переміг у виборах до Надвірнянської районної ради – у виборах депутатів Делятинської ОТГ зайняв 3-тє місце «по своїй вулиці». Його дружина, аналогічно, зайняла 2-ге по своєму виборчому окрузі.

Також, слід зауважити, що виборці не надали явної переваги і кандидатам «АТОВцям.» Як і «правосєкам» та «самооборонівцям».

Нині проводиться робота по опрацюванню складу депутатського корпусу на предмет обрання секретаря Делятинськогої ОТГ. Дивно чи ні – та ведеться робота на предмет того, щоб діюча секретар Зарічанської сільської ради зайняла посаду секретаря Делятинської ОТГ . До відома – головою Делятинської ОТГ обрано діючого голову села Заріччя. Б. Климюка».

 

Леся, 28.12.2017 16:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини