В СБУ заявили, що в Україні немає протестних настроїв. Хочеться взяти намет і піти на акцію - журналіст

У СБУ заявили, що в Україні «немає революційної ситуації», а всі внутрішні потрясіння «викликані виключно впливом російських спецслужб». Після таких коментарів аж хочеться взяти намет та піти десь почати акцію протесту, написала у Фейсбуці журналіст Тетяна Висоцька.

«Шановні посадовці з СБУ, російські спецслужби можуть тут взагалі нічого не робити: за них всю роботу робите ви та ваші колеги з інших силових структур, які щодня незаконно затримують та пресують патріотів-добровольців, у той самий час захищаючи та відпускаючи на волю ворогів України, а також – бездарна антиукраїнська влада, яка краде на війні, торгує з ворогом і ніби спеціально робить все, щоб довести українців до рівня повного зубожіння і розпачу», - написала журналістка.

За її словами, у державі не працює закон. У державі немає авторитету влади. В усіх сферах – проблеми, і наслідки ідіотського врядування останніх років, вважає вона.

«Та російські спецслужби мають більшість з вас на зарплатню посадити, бо ви за них робите їхню роботу: розвалюєте, ослаблюєте Україну. Так, революційної ситуації в державі немає. Але ви, влада, робите все, щоб вона таки назріла!» - написала Висоцька.

Леся, 28.11.2017 14:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини