Дах у раковецькій школі буде перекривати депутат від БПП

Директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства та архітектури облдержадміністрації Назар Іванів повідомив, що заключений договір субпідряду із організацією, яка перекриє дах у школі в Раковці.

За інформацією депутата Івано-Франківської обласної ради Марії Рудик мова йде про депутата від БПП Петра Маланчука, який очолює районну організацію партії та є підприємцем.

Кажуть, що у цього депутата начебто немає навіть зареєстрованих працівників, тому не зрозуміло, яким чином до кінця року він зможе виконати договір субпідряду.

Окрім того, Петро Маланчук уже виконував подібні роботи у Гуті, у якості підрядника, і там мав проблеми, оскільки не дотримувався графіків здачі об’єкту, хоча офіційних письмових зауважень із приводу його роботи не було.

Нагадаємо, нову школу у селі Раковець намагаються побудувати уже кілька років поспіль. Начебто, за словами голови облради Олександра Сича, гроші на її зведення виділяються, проте підрядник неналежним чином виконує роботи.

1 вересня цього року батьки традиційно не відпустили дітей до школи, оскільки вона знаходиться в аварійному стані, а нова не будується.

Батьки кажуть, що їм би хотілося, аби чиновники із дітьми помінялися місцями, і зрозуміли, як це працювати у холодних та аварійних приміщеннях.

Разом з тим, директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства та архітектури облдержадміністрації Назар Іванів з підрядником хочуть розірвати договір. Проте, за словами депутата Марії Рудик, насправді на підрядника немає жодної офіційної зареєстрованої скарги.

Леся, 10.11.2017 08:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини