Досить брехати – давайте будувати. Батьки вимагають завершити будівництво школи у Раковцях

Мешканці села Раковець вимагають від Івано-Франківської обласної влади зробити все, аби добудувати школу, зведення якої почалося ще у 2011 році.

«Досить брехати – давайте будувати», - говорять діти і батьки.

Вони відзначають, влада щороку обіцяє завершити будівництво нової школи, аби діти не навчалися у старому та аварійному навчальному закладі, проте насправді обіцянок не дотримується.

«Ми вже тою брехнею ситі переситі. У нас брехня на брехні сидить і брехнею поганяє. Оце принцип нашої влади», - говорять батьки.

Вони просять, аби обласна влада звернулася до нардепів, аби вони виділили необхідні кошти для звершення будівництва нової школи, пише Місто.

Нагадаємо, нову школу у селі Раковець намагаються побудувати уже кілька років поспіль. Начебто, за словами голови облради Олександра Сича, гроші на її зведення виділяються, проте підрядник неналежним чином виконує роботи.

Цікаво, що у 2013 році Сич, будучи нардепом, звинувачував тодішню владу у тому, що вона ігнорує проблеми, які склалися у школі в селі Раковець.

«Ігнорування урядом нагальної потреби будівництва нової школи у Раківцях є безпосереднім виявом кризи неспроможності владного режиму, коли за численними декларативними програмами приховується управлінська некомпетентність, вибірковий підхід й неспроможність ефективно реагувати на проблеми місцевих громад», -говорив Олександр Сич.

З того часу нічого не змінилося. 1 вересня цього року батьки традиційно не відпустили дітей до школи, оскільки вона знаходиться в аварійному стані, а нова не будується.

Батьки кажуть, що їм би хотілося, аби чиновники із дітьми помінялися місцями, і зрозуміли, як це працювати у холодних та аварійних приміщеннях.


 

Леся, 09.11.2017 11:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини