Офіційних скарг на роботу підрядника, який будує школу у Раковці, немає

На підрядника, який будує школу у селі Раковець, офіційно не направлено і не зареєстровано жодного звернення про неякісну і неоперативну роботу з його боку. Про це в коментарі «Малакаві» сказала депутат Івано-Франківської обласної ради Марія Рудик.

«Я вважаю, що підрядника треба міняти однозначно, бо з такою роботою школу ще довго будуватимуть, але боюся, щоб він не почав оскаржувати це в суді, і щоб не затягнувся процес нового тендеру і зокрема завершення будівництва школи! Безвідповідальність підрядника і байдуже відношення його до будівництва і стали найбільшим обуренням громади села», - говорить Марія Рудик.

Разом з тим, каже депутат, гроші на будівництво школи виділялися, як з районного та обласного бюджетів так і з державного бюджету. Та попри фінансування підрядник навіть не спромігся перекрити балками третій поверх школи.

До речі, працівники технічного нагляду повинні контролювати хід роботи із будівництва школи та самого підрядника, чи виконуються роботи згідно графіку та договору.

Нагадаємо, нову школу у селі Раковець намагаються побудувати уже кілька років поспіль. Начебто, за словами голови облради Олександра Сича, гроші на її зведення виділяються, проте підрядник неналежним чином виконує роботи.

1 вересня цього року батьки традиційно не відпустили дітей до школи, оскільки вона знаходиться в аварійному стані, а нова не будується.

Батьки кажуть, що їм би хотілося, аби чиновники із дітьми помінялися місцями, і зрозуміли, як це працювати у холодних та аварійних приміщеннях.

Разом з тим, директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства та архітектури облдержадміністрації Назар Іванів повідомив, що з підрядником хочуть розірвати договір.

Леся, 10.11.2017 07:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини