У ВР збирають підписи під зверненням до Парубія з проханням внести в порядок денний законопроект про імпічмент

У Верховній Раді розпочали збір підписів під звернення до спікера Андрія Парубія із проханням внести у порядок денний законопроект нардепа від Прикарпаття Юрія Дерев’янка про імпічмент президенту.

«Звертаюсь до всіх адекватних і притомних депутатів Верховної Ради! Сьогодні ми можемо увійти в історію українського парламентаризму як ті, хто заклав фундамент для мирного і цивілізованого вирішення конфліктів між владою і народом. Або ж – увійти в історію, як ті, хто законсервував безкарність президента. Тому ми маємо якнайшвидше розглянути законопроект про імпічмент президента. Для цього ми звертаємось з відповідним листом до спікера Верховної Ради Андрія Парубія», - написав у Фейсбуці Дерев’янко.

За його словами, сьогодні єдина людина в Україні, яку неможливо звільнити з посади, - це Президент, навіть якщо спіймати на корупційному злочині, депутати будуть безсилі.

«У нас немає ніякого механізму, аби притягнути президента до відповідальності», - відзначив нардеп і додав, що ситуацію необхідно змінювати.

Леся, 08.11.2017 14:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини