У час війни президент заробляє на армії – нардеп

В час війни президент Петро Порошенко продовжує цинічно заробляти на армії, про це у Фейсбуці написав нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

« Завод «Ленінська кузня», який належить Порошенку та його другу Кононенку, продали в тричі дорожчі бронемашини військовим. Так замість контрактної вартості бронемашини «Тритон» в 4,75 млн гривень держава заплатила 14,876 млн грн. за одиницю. І парадоксально ще те, що ці 4 бронемашини у 2016 році передані Державній прикордонній службі України для захисту кордону, але по сьогоднішній день вони фактично не використовувалися! Бо згідно з рішенням державної комісії бронемашини виробництва заводу Порошенка визнані як "недосконала спеціальна техніка". Тобто на бронемашини закуплені утридорога, держава вже витратила 59,5 млн грн., а прикордонники і досі не отримали техніку для безпечного патрулювання кордону. І це в час війни!» - написав нардеп.

Він закликав президента жорстко боротися із корупцією.

«Так, Петро Олексійовичу, ви праві, з корупцією потрібно боротися жорстко, але починайте з себе. Чи принаймні зі своїх друзів-спільників у ваших корупційних схемах. І ми чекаємо, що ви найближчим часом внесете закон про антикорупційний суд. Нам не потрібні «відрубані віртуальні кінцівки» корупціонерів, а потрібна реальна боротьба з корупцією», - відзначив нардеп.

Леся, 06.11.2017 12:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини