Аваков сам розуміє, що «має зійти» із займаної посади – громадський активіст

Винесення питання за зняття з посади міністра внутрішніх справ Арсена Авакова можна розцінювати як вчасний «випуск пару з чайника», про це у коментарі «Малакаві» сказав громадський активіст Михайло Андрійович.

« Незважаючи на ситуацію, що склалася з підприємницькою діяльністю його сина, політичні позиції Авкаова нині є досить міцними. Підтвердженням цьому є й те, що депутати від Блоку Петра Порошенка не забажали віддати свої голоси за відставку міністра, котрий явно потрапив в немилість їхнього партійного боса Петра Порошенка», - відзначив Андрійович.

Та, як би то не було, каже активіст, Арсен Аваков сам розуміє, що «має зійти» із займаної посади.

«Та, віриться, вчинить він це з честю … В що це виллється на політичному поприщі, наразі судити важко – від потужного викиду компромату «на всіх та вся» до переходу у відкриту опозицію до Петра Порошенка. Так би мовити, відкриття своєрідного «другого фронту» - наразі важко уявити об’єднання Авакова із опозиційним «Рухом нових сил» Саакашвілі. Не слід залишати поза увагою й те, що Аваков наважиться на самостійний крок в боротьбі за президентське крісло», - відзначив Андрійович.

Нагадаємо, 7 листопада, народні депутати Верховна Рада розглядала питання відставки Арсена Авакова із посади голоси МВС. Проте відставку підтримав лише 31 нардеп.

Разом з тим, за відставку Авакова не голосував лише один нардеп від Прикарпаття – Юрій Дерев’янко. За його словами, звільнення голови МВС із займаної посади – це питання, яке уже давно визріло.

Леся, 07.11.2017 17:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини