Кива нагадує добре вгодованого пса невизнаної породи, якого нацьковують на сильного звіра – активіст

Моноліт політичної коаліції БПП та «Фронту змін» вкривається тріщинами – між провладними кланами має мають місце суттєві розбіжності, в першу чергу щодо наступних президентських та парламентських виборах, про це у коментарі «Малакаві» сказав громадський активіст Михайло Андрійович. За його словами, нині можна говорити й про те, що за останні 2 роки, під дією низки чинників, українська опозиції в значній мірі ослабла.

«Тому, питання постає не так як в мученицькому німбі над чолом Саакашвілі - навпаки, влада останнім часом прикладає значні зусилля для того, що зробити його винними «у всіх» власних промахах та негараздах. Влада визнала, що спроба використання грубої сили (нацгвардії в поєднанні з «тітушками») в нейтралізації прихильників Саакашвілі не дає позитивного результату. Дискредитацію Саакашвілі нині й доручено виконати Ляшкові та Киві – один давно виконує роль придворного клоуна, тоді як другий нагадує добре вгодованого пса невизнаної породи, якого нацьковують на сильного звіра. В такий спосіб влада намагається нині «прощупати» суспільство – саме по цій причині ці два паяци отримали право говорити все, що їм заманеться. Зрозуміло, що, в разі «провалу», ними легко пожертвують… натомість запустять наступних «технічних» політиків», - відзначив Андрійович.

Нагадаємо, колишній радник голови МВС Ілля Кива заявив, що лідер партії «Рух нових сила» Михайло Саакашвілі готує криваві провокації у наметовому містечку під Радою.


Леся, 06.11.2017 09:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини