Франківські дівчата привезли бронзу із чемпіонату України з регбі-7

В Одесі на базі Академії спорту відбувся останній тур чемпіонату України з регбі-7 серед дівчат до 16 років, участь у якому взяла команда ДЮСШ-2-ФТЛ з Івано-Франківська, повідомляє департамент освіти.

Перед останнім туром франківчанки займали третє місце, поступаючись вищими місцями командам «Анатра» Одеса і «Пегас» Київ і випереджаючи команди з ДЮСШ Кременця Тернопільської області та збірні Рівненської і Харківської областей.

«Нашим землячкам не вдалось покращити свій результат попередніх турів, програвши у звітному турі одеситкам, які були явними фаворитами чемпіонату, та головним конкуренткам з Києва з рахунком 0:19. Але це не помішало юним франківчаткам відстояти третє місце і отримати «бронзові» нагороди», - сказано у повідомленні.

Призерками чемпіонату України з регбі-7 серед дівчат до 16-и років у складі команди ДЮСШ-2-ФТЛ Івано-Франківськ стали Шпинта Ірина, Василишин Анастасія, Дем`янюк Христина, Кадук Марина, Шулятицька Ірина, Яцула Христина, Калин Марія, Шкрумяк Ольга, Перегінець Авеліна, Дмітрікова Анжеліка, Угринчук Анастасія і Максимів Христина.

Леся, 11.10.2017 07:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини