На Прикарпатті відбувся третій етап Чемпіонату України з гірських перегонів

У селі Кривопілля Верховинського району відбувся третій етап Чемпіонату України з гірьких перегонів "Трембіта-гірська", а також третій етап національної серії змагань з гірських перегонів серед аматорів "Карпатські вершини" – "Трембіта-гірська".

Змагання було організовано Прикарпатським Автомобільним Клубом у відповідності з вимогами Міжнародного Спортивного Кодексу ФІА та Національного Спортивного Кодексу ФАУ, а  також за підтримки Івано-Франківської обласної державної адміністрації  й Верховинської райдержадміністрації. Участь у перегонах брали представники Київської, Львівської, Дніпропетровської, Закарпатської, Полтавської, Чернівецької та інших областей.

Призерів, серед яких виявилося багато прикарпатців, нагороджували заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк та голова Верховинської РДА Олег Лютий. Зокрема, призерами національної серії змагань з гірських перегонів серед аматорів "Карпатські вершини" стали Ігор Мисик з Калуша, Наговіцин Микола та Наговіцин Руслан з Коломиї, Ірина Висоцька з Івано-Франківська. Окрім того, переможцем третього етапу Чемпіонату України з гірьких перегонів "Трембіта-гірська" у своєму класі став іванофранківець Юрій Лепьохін.

Звертаючись до учасників перегонів, заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк висловив подяку організатору змагань Олександрі Кодак та усім, хто долучився до цієї справи, адже, за словами посадовця, саме завдяки клопіткій праці цих людей проведення змагань стало можливим.

 

Леся, 12.05.2015 11:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини