Івано-Франківськ приймає чемпіонати зі спортивної ходьби

В Івано-Франківську 8-9 жовтня 2011 року пройдуть 15-ті міжнародні змагання зі спортивної ходьби, чемпіонат України з цього виду спорту на дистанції 50 кілометрів, вперше відбудеться Чемпіонат України серед команд ДЮСШ і спецшкіл олімпійського резерву, а також перший Чемпіонат Івано-Франківської області.

«Знову жовтень і традиційно в ці дні ми проводимо чемпіонат України зі спортивної ходьби, а також вже 15-ті міжнародні змагання на кубок «Вечірній Івано-Франківськ». Це є дуже добра традиція і з кожним роком кількість учасників збільшується. В цьогорічних змаганнях прийматимуть участь представники п’яти іноземних держав і це є хороша можливість перевірити свої сили», - сказав міський голова Віктор Анушкевичус.

Це ще один етап підготовки спортсменів до майбутніх Олімпійських ігор, на яких в нас є всі шанси здобути призові місця.

«Мета одна – народити героя! Нам потрібні медалісти, і ми маємо надію, що на Олімпійських іграх завоюємо ці медалі, адже наші спортсмени гарно показали себе на Чемпіонаті  Світу», - зазначив Анатолій Соломін, майстер спорту міжнародного класу, старший тренер збірної команди України із спортивної ходьби.

Під час прес-конференції голова міського спортивного комітету Віталій Матешко розповів, що в майбутньому Івано-Франківськ претендуватиме на проведення Чемпіонату Європи зі спортивної ходьби.

Змагання пройдуть на вулиці Андрія Мельника з 10.00 до 15.00. За попередніми заявками організатори очікують понад 200 учасників.

Леся, 07.10.2011 19:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини