В Івано-Франківську відбудуться змагання зі спортивного танцю «Кубок Західної України»

В Івано-Франківську в суботу і неділю відбудеться справжнє свято танцю, а саме: в ці дні проходитимуть традиційні змагання  зі спортивного танцю «Кубок Західної України». Також традиційно його організатором виступає клуб спортивного танцю «Динамо» і його незмінний керівник Тарас Гурик.

Організатори очікують, що участь в змаганнях візьмуть не тільки вихованці танцювальних клубів з Івано-Франківщини, а й з усієї Західної України, зокрема, вже відомо, що до обласного центру Прикарпаття приїдуть танцюристи із Тернополя.  

Змагання проходи муть два дні. В суботу танцюватимуть початківці, діти, які тільки почали займатися танцями. А от неділя, обіцяє стати справжнім святом танцю, адже в цей день на паркет вийдуть вихованці, які займаються танцями не один рік. Хоча слово «паркет» тут умовне, адже Івано-Франківськ не має зали, де могли би проходити змагання.

«Так, проблема із залом дуже серйозна, адже його відсутність не дозволяє проводити нам змагання на більш високому рівні», — говорить тренер клубу спортивного танцю  «Динамо» Василь Головчак.

Про проблему із залом івано-франківська влада знає, більше того, навіть один час активно циркулювала інформація, що бальникам віддадуть зал, який знаходиться на другому поверсі ТЦ «Бізон», проте далі розмов, як завжди, справа не пішла, на другому поверсі торгового центру успішно працюють магазини.

Чомусь влада забула про свою обіцянку – виділити зал для змагань і даремно, адже, як говорить Василь Головчак, в танцювальних клубах Івано-Франківська займаються дуже багато дітей, власне займаються, а не проводять час на вулицях в сумнівних компаніях.

Отже змагання відбудуться 11-12 грудня в Івано-Франківську в Муніципальному центрі дозвілля (Набережна 42).

Леся, 08.12.2010 10:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини