У Франківську пройде майстер-клас спортивного танцю з кращими хореографами країни — комітет фізкультури та спорту

На зустрічі з журналістами івано-франківський хореограф Сніжана Полянська розповіла про плани розвитку спортивного танцю на теренах Прикарпаття.

Один з перших кроків у заохоченні прикарпатців до нового молодіжного стилю стане організація серії майстер-класів у Франківську.

«Майстер-класи пройдуть у рамках співпраці регіонального представника Всеукраїнської федерації сучасного танцю гуртка «Імпульс» та танцювального центру DanceCenterMyway, заснованого відомим хореографом Олександром Бобиком. Метою цього майстер-класу буде заохочення до здорового способу життя через танець широкої публіки», — розповідає керівник «Імпульсу» Сніжана Полянська.

На майстер-клас запрошуються не лише професійні танцюристи, а й танцюристи-любителі, які можуть бути й банкірами, й політиками, й вчителями.

За словами Олександра Бобика, програма триватиме 4 години, за участю чотирьох кращих хореографів країни, які проведуть майстер-класи у чотирьох найновіших стилях спортивного танцю.

Щоправда, таке задоволення не буде безкоштовним. Вартість однієї години — 50 гривень. До речі, як у Києві, так і у Франківську.

«Кращим учасникам, — розповідає Олександр Бобик, — ми вручимо заохочувальний приз у вигляді безкоштовного сертифіката на тижневі заняття у центрі «Myway» у Києві».

old_editor, 09.04.2010 21:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини