Лишаємо за собою право всіма доступними засобами не допустити національної капітуляції – «Національний корпус»

Вчора, 6 жовтня,  був прийнятий антиукраїнський закон, що показує міжнародній спільноті згоду української влади з окупацією окремих районів Донбасу, про це говориться у заяві «Національного корпусу».

«Президент Порошенко і підконтрольна йому коаліція банально торгують інтересами країни. Їм треба було встигнути прийняти ці закони до зустрічі спецпредставника США в справах України Курта Волкера та помічника президента РФ Владислава Суркова. Ця зустріч запланована на початок жовтня, а темою визначено введення миротворців в окуповані райони Донбасу», - сказано в заяві.

В «Національному корпусі» вважають, що західні партнери хочуть «заморозити» ситуацію на Донбасі, Росія хоче утримати контроль над «ЛДНР», при цьому, щоби Україна фінансувала ці території, а президент Петро Порошенко такими поступками планує здобути підтримку міжнародної спільноти на президентських виборах і обратися на другий термін.

«Ми, українські націоналісти, не маємо права стояти осторонь, коли відбувається зрада національних інтересів. Ми лишаємо за собою право всіма доступними нам засобами відновити національну справедливість і не допустити національної капітуляції», - сказано у заяві «Національного корпусу». 

Леся, 07.10.2017 13:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини