Порошенко вніс законопроект, який дозволяє відновити його бізнес-діяльність, разом з Ахметовим на окупованих територіях – нардеп

Президент Петро Порошенко він вніс законопроект, який дозволяє відновити в першу чергу його бізнес-діяльність, разом з олігархом Ринатом Ахметовим на окупованих територіях, так прокоментував закон про «реінтеграцію Донбасу» нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев‘янко.

За його словами, він не голосував за обидва президентські законопроекти, бо вони містять норми, неприйнятні для України.

«У законопроекті, який ухвалили в першому читанні, є неприйнятна норма, яка призведе до відновлення "торгівлі на крові" з окупованими територіями. Тому я голосував проти законопроекту і ми наполягаємо, щоб до другого читання ця норма була вилучена», - відзначив нардеп.

Так само не голосував політик і за «особливий статус» для Донбасу.

«Ми не допускаємо можливість звільнення від злочинів, які чинились бойовиками, бандитами, терористами в «ДНР» і «ЛНР» проти українського народу, проти наших бійців, які захищали територіальну цілісність і незалежність України», - відзначив нардеп. 

Леся, 06.10.2017 15:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини