Ми не плануємо проривати державний кордон чи порушувати закон – нардеп про в’їзд Саакашвілі в Україну

В Адміністрації Президента Петра Порошенка йде тотальна підготовка до 10 вересня - Дня повернення Михайла Саакашвілі в Україну. Мобілізовані всі. Вся державна машина працює заради того, щоб не пустити одну особу в Україну, про це повідомив народний депутат від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Прорив», «розстріл», «арешти» - це страшилки, якими лякають українців підлеглі Порошенка. А вже зараз з пункту пропуску «Краковець», через який повертатиметься Саакашвілі, фактично роблять неприступну фортецю, замість того, аби укріпляти наш східний кордон! Шановний головнокомандуючий, наш ворог - на східному кордоні, в Росії! Я особисто відповідально заявляю: ми не плануємо проривати державний кордони чи порушувати закон», - заявив нардеп.

За його словами, наразі немає заборони на в'їзд Михайлу Саакашвілі до України.

«Це не просто конфлікт Саакашвілі і Порошенка. Це конфлікт двох зовсім різних світоглядів. Світогляду корупціонерів при владі, І іншого світогляду - тих, хто вважає що настав час розірвати цю кругову поруку, знищити корупцію та побудувати сильну державу», - заявив нардеп.

Леся, 06.09.2017 10:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини