Вони своїх не здають – нардеп про виправдання Пашинського

Генеральна прокуратура закрила справу нардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського щодо інциденту, який стався між ним і В'ячеславом Хімікусом. Фактично, ГПУ вчергове підтвердила право обраних на свавілля, продемонструвавши, що народні обранці можуть безкарно «оборонятися» за допомогою нагородної зброї проти «озброєних» пляшкою простих громадян. Про це у Фейсбуці написав нардеп від Прикарпаття Юрій Деревя’нко.

За його словами, поранення беззбройного громадянина з вогнепальної зброї – не аргумент для ГПУ, щоб провести слідство та спрямувати справу проти Пашинського до суду.

«Звичайно, «вони» своїх не здають. Кругова порука – це головний закон виживання для високопосадовців у нинішній Україні. Але ми пам’ятаємо, що Сергій Пашинський після того інциденту з переляку наобіцяв виборцям, що «найближчим часом доб’ється прийняття закону, який дозволить простим українцям мати право на збройний захист, в т.ч. за допомогою короткостволів». Але сьогоднішнє рішення ГПУ, очевидно, остудило це гаряче бажання нардепа. Недоторканні та озброєні нардепи не хочуть надати право на збройний захист простим вільним українцям», - відзначив нардеп.

Леся, 02.08.2017 08:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини