Маски Луценка і гілочки із фальшивих доларів. В ГПУ розповіли, як Дерев’яно буде протестувати під лісагенством

Сьогодні, 27 квітня, в Києві під керівництвом  народного депутата від Прикарпаття Юрія Дерев’янка має пройти протест під лісагенством.

Детальніше про нього і його причини розповіла речник голови ГПУ Лариса Сарган.

За її словами, 20 років Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства очолювала одна людина. 20 років вона годувала щоразу нове керівництво області і країни обіцянками піти у відставку, а після Революції гідності взагалі підпадала під люстрацію.

Лише у березні поточного року був проведений відкритий конкурс на посаду очільника управління, де і був обраний новий керівник.

«Що зробив попередник? Подав до суду на рішення конкурсу і замовив сюжети на провідному телеканалі країни. Сюжети в «ТСН» - невелика плата за незаконне виділення лісових масивів у Буковелі. Бо саме там – заповідні зони, які так просто не виділяються за рішенням місцевого керівника, а мають проходити через рішення уряду. Тепер попередник вирішив долучити до дискредитації як новообраного керівника облуправління, так і керівництва Держлісу нову, але «голосну» партію. А заодно – і приплести до цього Генпрокурора Луценка. Чому саме Луценка – історія мовчить, але хочу попередити як замовників, так і виконавців про можливу відповідальність за безпідставну дискредитацію посадової особи», - відзначила Сарган.

Також вона опублікувала «методичку» по проведенню протесту.

 

Леся, 27.04.2017 11:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини