«Архів Трепака» сплив тоді, коли треба голосувати непопулярні закони – політолог

«Архів Трепака», швидше за все, ризикує стати «Сивілиними книгами» української політики, інформація з нього надходитиме в ЗМІ порційно, відповідно до політичної ситуації про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Петро Одещук.

«Виникне клас журналістів-трепакотлумачів, які будуть періодично одержувати сюжети та зливати їх у ЗМІ. Універсальний аргумент "просунутого журналіста" буде таким: "а мені показали документ з архіву Трепака". У кулуарах будуть ходити чутки про інформацію з архіву. І чим далі - тим більш дивовижніші. А реально - це механізм контролю над "елітою", що майже вся була замурзана у справах Януковича. І тепер, коли треба голосувати складні та не популярні закони, все це раптово «спливає», - пише Олещук.

Нагадаємо, колишній заступник голови СБУ Віктор Трепак передав в НАБУ документи, які він називає «чорною касою» Партії регіонів. В них вказано прізвища у суми хабарів, які видавалися чиновникам, політикам, народним депутатам, суддям. Найменша сума хабара становить 500 тис – 1 млн доларів.

Леся, 31.05.2016 09:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини