Президент вміє і любить вішати локшину – експерт про «сліпий траст»

Президент Петро Порошенко під час прес-конференції повідомив про те, що його бізнесом керує «сліпий траст» і його підпис не має ніякої ваги.

Разом з тим експерти не вірять його словам і навіть порівнюють із колишнім Президентом Віктором Януковичем.

«Особисто я, коли почув про "сліпий траст", який ніби керує " Рошеном", згадав іншу байку, яку любив розказувати віктарфьодорич. Про скромну хатинку, в якій він живе, і яка з усіх сторін оточена чиєюсь приватною власністю, із якою він ніяк не пов'язаний.
Ок. Рошеном керує "сліпий траст". Чудово. А гроші хто одержує? Прибутки? Теж сліпий траст? Чи все ж власник?
А якщо власник одержує гроші, то чи немає в нього спокуси використати своє службове становище, аби допомогти фірмі, від якої він одержує гроші?
Адже сутність конфлікту інтересів не у менеджменті, а у грошах. Ви що, думаєте, що Порошенко і раніше всіма підприємствами керував лише особисто?
Яка мені різниця, хто цим господарством керує зараз? Адже гроші від нього все одно йдуть в одну кишеню. Кишеню когось, хто має вплив на державні фінанси.
Із цього я для себе роблю вчергове простий висновок. Наш шановний президент вміє і любить вішати локшину, особливо цим не переймаючись. Тому я не розумію, чому маю вірити йому в усьому іншому», -
написав на своїй сторінці у Фейсбуці політолог Петро Олещук.

Леся, 15.01.2016 07:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини