Бойовики готують масштабний наступ із кількома «котлами» для українських військових - боєць

Практично всі достовірні джерела, які є в наявності попереджають тільки про одне - нам треба буде бути у всеозброєнні і напоготові. Не виключається той факт, що до 18-20 лютого бойовики почнуть великомасштабну, планову, ретельно і чітко підготовлену масовану атаку наших позицій по напрямках зазначених стрілками.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише боєць Віталій Клим.

«Судячи за задумом, Гітлер зі своїм "Барбаросса" відпочиває. Але тут явні суть, мета, завдання - це вихід на рубежі адмінкордонів Донецької і частково Луганських областей, а також створення кількох котлів з повним або частковим оточенням наших ЗСУ. Маріуполь постараються обійти стороною і взяти в облогу кільце, для чого цілком можлива висадка десанту між Маріуполем і Широкино, південніше Мангуша, - пише Клим.

За його словами, на початку лютого бойовики під Новоазовському проводили навчання з обробкою висадки десанту в умовах прибережного мілководдя. За даними розвідки, в місцях зазначених стрілками бойовики сконцентрували достатню кількість важкого озброєння, зокрема танки, ББМ, великокаліберну артилерію і міномети, САУ, установки РСЗВ "Град", ТОС "Буратіно", зенітні установки, інше.

«В рамках підготовки до наступу тільки за останні дні ними було завезено досить велику кількість боєприпасів, близько 3х зд. складів і більше 30 вантажівок, ПММ, продовольства. Особовий склад перегрупований і знаходиться в підвищеній бойовій готовності. Говорити про можливий прорив на Крим поки передчасно та й інформації замало, але підтягування російськими допрезервов до н / п Чонгар було відзначено. За останню добу були також відзначені досить часті обльоти наших позицій БПЛА противника.

Висновок: На всі ці манци у противника сил явно недостатньо. Не слід забувати - ми ведемо виключно оборонну, позиційну війну і противнику для досягнення належного ефекту необхідний перевагу принаймні в 5-6 разів по відношенню до нас, як в техніці, так і в живій силі. У зв'язку з цим, він сто пудів спробує в декількох місцях створити видимість атаки з метою відволікання наших основних сил, а вдарить швидше за все у напрямку Волновахи, Слов'янська і Добропілля. Чесно Вам скажу - проявіть абсолютний спокій і тишу, так як всі наші війська в повній бойовій готовності, а моральний бойовий дух пацанів зашкалює до межі! Втома вона річ така! Задовбали ці виродки і все пацани тільки і чекають, щоб б врешті-решт бойовики зрушили з місця. Повірте, всі зітхнуть спокійно і кожен врешті-решт займеться своєю улюбленою справою - Батьківщину від нечисті на*рен вигрібти», - написав Клим.

Леся, 15.02.2016 06:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини