На фронті ситуація погіршується. Серед наших двоє важкопоранених військових – боєць

На фронті ситуація погіршується. Гарячі точки ті ж, бойовики застосовують заборонену зброю в тому числі і крупнокаліберну.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише боєць Віталій Клим.

Під Мар'їнкою, Пісками, Комінтерново, Гранітним, Широкіно все частіше і частіше помічені БПЛА противника. Іноді до чотирьох п'яти обльотів на добу. Під Макіївкою, Стахановим, Кросногорівкою і Донецьком помітно збільшилася кількість танків, ББМ. За добу зафіксовано прибуття з території РФ ешелонів до станцій Харцизьк - до 200 тонн боєприпасів до 122-мм і 152-мм артилерійських систем, танків і ручних протитанкових гранатометів, в Іловайськ - до 240 тонн дизельного палива, три платформи з військовою технікою, до Луганська - до 300 тонн боєприпасів.

«У районі мису Опук /узбережжі Чорного моря/ підрозділами Чорноморського флоту і повітрянодесантних військ відпрацьовувалися елементи морської десантної операції, а в районі населеного пункту Широкіно проведено навчання мінометних підрозділів 9 окремого механізованого полку / Новоазовськ / 1 АК з виконанням практичних стрільб з метою прикриття висадки морського десанту на необладнане узбережжя Азовського моря», - написав Віталій Клим.

За його словами, у зв'язку з частими і прицільними обстрілами КПП "Мар'їнка" закритий.

«Серед наших пацанів 2 300, важкі», - повідомляє Клим.

Леся, 13.02.2016 12:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини