Загострення «перемир'я» може унеможливити демобілізацію четвертої хвилі – боєць

Кілька тижнів тому мала би відбутися демобілізація бійців четвертої хвилі мобілізації. Проте її затягують, немає ще наказу із цього приводу Президента Петра Порошенка. Паралельно із демобілізацією мала би пройти сьома хвиля мобілізації.

Разом з тим, бійці говорять про те, що четверта хвиля мобілізації є найкращою за кількісно-якісними показниками. У армію йшли люди, які пройшли Іловайськ та Дебальцево і тому знали, що їх чекає.

Про це говорить боєць четвертої хвилі мобілізації, слова якого на своїй сторінці у Фейсбуці наводить військовий експерт Святослав Стеценко.

«Відсутність завчасного і організованого початку мобілізації 7 хвилі одночасно з відсутністю своєчасної демобілізації 4 хвилі є продуманим і цілеспрямованим заходом щодо деморалізації військовослужбовців — «Моральної утилізації» боєздатної частини суспільства», - вважає боєць.

За його словами, найближчим часом «перемир’я» може загостритися і унеможливити демобілізацію четвертої хвилі.

«Мобілізація 7 хвилі на 80-90% складатиметься з бійців 1,2,3 хвиль з метою їх моральної і фізичної «утилізації» їх замість відправлення на фронт у свої колишні частини, «навчатимуть» 3-4 місяці на полігонах тримаючи в епідемію в холоді, в наметах, на тлі виснаження ресурсів у волонтерів», - вважає боєць.

Леся, 08.02.2016 08:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини