В Надвірній реєструється осередок партії «Опозиційний блок» - громадський активіст

20 серпня відбулася розширена нарада керівництва Надвірнянського району та активістів від громадськості. Підставою стала звістка про ініціативу реєстрації осередку «Опозиційного блоку» на Надвірнянщині. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав громадський активіст Михайло Андрійович.

«Стали відомі прізвища "ініціативної трійки": Яцишин, Полатайко та Ганнзюк. Критику присутніх активістів від громадськості викликала поведінка заступника голови районової ради І. Степника (ВО "Свобода") - коротко висловив свою думку та залишив засідання.
Зрозуміло, що ядро осередку ОПОБЛОКУ становить добродій І. Полатайко. Це виглядає досить шокуюче - його сім'я чи найбілше обласкана українською владою. Дружина його керує управлінням казначейства в районі, він же отримав посаду "механіка діалізу" в ЦРЛ.
На сесії районної ради прийнято рішення про заборону відділу юстиції в районі чинити дії по реєстрації цієї антидержавницької політичної сили. Проголосовано одноголосно - 35 голосів з 35 присутніх депутатів.
На засіданні були присутні З5 депутатів з 61 депутата зі складу ради. Частина депутатів ігнорувала пленарне засідання - більшість з них не зачепила люстрація в 2014 р. - залишилися при своїх посадах. А нині плетуть інтриги»,
- пише Андрійович.

Леся, 20.08.2015 13:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини