Тисмениця завжди була одним із форпостів «Партії регіонів» - громадський активіст

Завдяки одіозному Ігорю Зваричу Тисмениця завжди була одним з форпостів Партії Регіонів на Прикарпатті. Можливо, саме по цій причині приписка Івано-франківського "Опозиційного блоку" є за адресою: вул. Галицька, 21 м. Тисмениця. Саме там мала відбутися Ініційована Нахаром Федиком прес-конференція. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав громадський активіст Михайло Андрійович.

«Має місце нігілістичний казус на предмет існування двох "ОПОБЛОКІВ" :"один" очолює колишній регіонал Василь Чуднов, тоді як "другий" колишній керівник "Молодих регіонів" Н. Федик. На моє запитання, останній відповів, що партійна печатка в руках В. Чуднова, тоді як в нього лише свідоцтво про реєстрацію (виявилося копією).
Активісти "Правого сектору" та "Самооборни" здійснили візит на прес-конференцію, попутно прихопили з собою труну, вінок та мотузяний зашморг - як презенти тому, хто видає себе керівником "Опозиційного блоку" на Прикарпатті.
Виглядає досить моторшно - скаже хтось. Та, мені як учасникові подій, моторошно не від цього. Варто було почути те, як дві жінки (можливо мати й тета Н. Федика) вмовляли "опозиціонера" відмовитися від затії очолити той Опозиційний блок. Просили "правосеків" та "самооборону" записати його в свої ряди.
Н. Федик власноручно написав заяву про вихід з партії Опозиційний блок та зверення-каяття до громади Прикарпаття. Потім порвав власноручну писанину.
Загалом, така процедура може повторитися в кожному районному центрі Івано-Франківської області», -
написав Андрійович.

Леся, 19.08.2015 16:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини