Директор однієї із шкіл Прикарпаття займається махінаціями із спонсорською допомогою?

Громадська рада при Надвірнянській РДА винесла на обговорення питання призначення директора "скандальної" школи в с. Називизів. Громадськість має підстави на невдоволення такими діями новопризначеного керівника районного відділу освіти - адже той обіцяв по всіх кадрових питаннях консультуватися. 

Про це у спільноті Надвірнянці написав громадський активіст Михайло Андрійович.

«Вважаю, що заглиблюватися в деталі кадрової політики п. Северілова не варто - на разі це першокласний сюжет роману в стилі Дюма.
В той же час, діяльність п. Северілова на попередній посаді директора спецшколи викликає низку питань. 
1. Має місце інформація про кілька десятків ноутбуків, які "невідомо де знаходяться". Фактом є те, що вони один час рахувалися в переліку матеріальних цінностей - та у навчальному процесі не використовувалися.
2. Туманом огорнута і "спонсорська допомога "добродійника Рахміля". Враховувалася вона на 130 дітей, яких ніколи не числилось в інтернаті. Надходила вона як товарами так і грошовими коштами.

3. Невідома доля відеокамери, яку Івано-Франківська облрада в один час подарувала школі 
4. Подібне сталося з плазмовим телевізор діагоналлю 50-60 дюймів. Його так і було встановлено. Зрештою працівникам було помічено телевізор в кабінеті завгоспа - та за два роки діагональ екрана зменшилася наполовину. Вірогідно, що телевізор був підмінений на інший.
5. Не зовсім чисто і з державним актом на земельну ділянку, на якій знаходиться спецшкола. Довший час та земля ніяк не могла потрапити в кадастрову карту України», - написав Андрійович.

 

Леся, 27.07.2015 08:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини