Політики піаряться на ремонті доріг – громадський активіст

Доведені до відчаю станом доріг в районі, жителі Надвірнянщини неодноразово вдавалися до акцій протесту. Про результативність таких дій судити ще рано - практично до ремонту доріг "районного значення" ще не приступали. Як виняток, можна навести латання ковбань "сумішшю щебня та гудрону". Така примітивна технологія витримує заледве місяць-два експлуатації дорожнього полотна.

Про це у спільноті Надвірнянці написав громадський активіст Михайло Андрійович.

«На нині влада спромоглася вивести "нагальну" потребу в коштах в сумі ОДИН МІЛЬЙОН ГРИВЕН. Зокрема, по напрямках: Яблунів-Делятин - 300 тис. грн.;Надвірна Бистриця -300 тис. грн.;Битків-Білозорино -100 тис. грн.; Тлумач-Отинія-Лісна Тарновиця - 300 тис.грн.
Перший транш (під 50%) ніби надійшов до казначейської установи. Та має місце інформація, що наступного траншу може й не бути. Можливо, з цієї причини, обласною владою здійснюються коригування дій дорожників. Під вибори політики намагаються заробити бали в очах виборців.
Так заступник голови обласної ради О. Левецький проштовхує в першу чергу ремонт напрямку Тлумач-Лісна Тарновиця. По вказівці вождя обласної "Батьківщини" саме там, в першу чергу, мають розпочатися роботи. На думку місцевих діячів від "Батьківщини", це дасть змогу їм втриматися в кріслах депутатів районової ради. Ремонт доріг на інших, менш перспективних для "бютівців" напрямках, відступає на задній план»
, - написав Андрійович.

Леся, 23.07.2015 09:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини