Голова депутатської комісії з питань формування фінансів виштовхав представників громади із засідання комітету

У соцмережах пишуть про те, що Роман Онуфріїв, голова депутатської комісії з питань формування фінансів, цін, та бюджету не допустив на засідання комітету представників громадськості та ЗМІ.

Зокрема про це пишуть у спільноті Народна Рада Івано-Франківської області.

«Сьогодні 24-07-2015 в 12-10 цинічно виштовхав представників територіальної громади, Членів Громадської ради при парку ім. Шевченка (там де хочуть озеро забудувати.), представників змі, із комітету по деребану бюджетних коштів міста Івано-Франківськ на яке ми всі намагалися попасти і подивитися куда ж все таки діваються кошти громади.

п. Роман дав зрозуміти, що громаді не місце на таких засідання і, що їй не обов’язково знати, хто зп...ть їх бабло. Це просто ПІПЕЦЬ шановні Івано-Франківці!!!. Доки якісь ...будуть вирішувати як ми маємо жити??? А потім всі ще обурюються, чого у нас такі дороги, чого в дитячих садках і школах годують лайном дітей. Може хватить обурюватися а пора щось робити ? Ну йопть його за ногу !? Скіки можна спати ? Де громадська рада при міськраді? І чого такі питання вирішуються без нагляду громади? Народ може хвати бути лошарами?!» - пишуть у мережі. 

Леся, 24.07.2015 15:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини