Стрілянина у Мукачевому: Правий сектор говорить про двох вбитих побратимів

Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії.

«В м. Мукачеве на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандити ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців Правого сектору. В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука.

Після запеклого бою вбито двох бійців Правого сектору, поранено-четверо (з них двоє-важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори.

На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться - почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів», - говориться у заяві Правого сектора.

Правосекторівці мають вимоги:  негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ.

«Увесь Військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі. Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей не легкий час. Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами. Звертаємось до Збройних Сил України не брати участь у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах», - повідомляють у ПС. 

Леся, 11.07.2015 17:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини