Бійка у Мукачевому – спланована провокація проти Правого сектору – нардеп

У Мукачевому бійка із стріляниною. Начебто в ній приймають участь люди, які називають себе представниками Правого сектору.

«Щодо подій у Мукачевому, де в ці хвилини триває бій між Правим сектором і бандугрупованням нардепа Михайла Ланя, на допомогу якому прийшли спецпідрозділи МВС. Це продумана провокація влади, яка давно шукала приводу для роззброєння і знищення ПС.

Те, що для початку наїзду на ПС використали биків кримінальника Ланя, відомого за поганялом "Блюк", який входить до групи Єремеєва, зв'язаний з опоблоком, Медведчуком і путінською агентурою - теж невипадково.

Як зрозуміло й те, що покришену правосеками бандючню наркоторгівця Ланя, орли Авакова, на руках яких ще не відмита кров Сашка Білого, представлятимуть "потерпілими від свавілля цинічних бандер". Останніх же, як водиться останнім часом, будуть безжально вбивати і катувати під телеоповідання чергового кисельовоматіоса. Полювання на добровольців, майданівців і всіх, хто заважає їм жить, триває», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Андрій Денисенко.

 

Леся, 11.07.2015 16:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини