Злочинця, який мало не вбив співробітника банку, звільнили

У Приватбанку повідомляють про те, що Івана Крамара, який вчора, 9 липня, напав на співробітника Приватбанку у Косові і поранив його ножем, звільнили. Принаймні, його начебто бачили, коли він спокійно йшов вулицею міста.

Разом з тим, заступник керівника відділення Андрій Кіцкай, якому, власне, нанесли тілесні ушкодження, перебуває у лікарні. Вчора йому зробили операцію.

«Медики кажуть, що йому пощастило, що нападник був п'яний і ніж зісковзнув, а міг попасти в сонну артерію. Операція тривала 2 години», - повідомила у коментарях «Малакаві» Тетяна Задер, керівник прес-центру обласної філії Приватбанку.

За її словами, чоловік має трьох неповнолітніх дітей десяти, шести та чотирьох років. Каже, що співробітники Приватбанку не розуміють, на якій підставі звільнили злочинця. Отримати коментарі від правоохоронців не можуть.

Наразі «Малакаві» теж не вдалося прояснити ситуацію, телефони керівника обласної прес-служби міліції не відповідають, так само не вдалося додзвонитися у Косівський відділок міліції.

Нагадаємо, вчора п’яний чоловік намагався взяти у «Приватбанку» кредит, після того, як йому запропонували прийти наступного дня, він вихопив ножа і накинувся на Андрія Кіцкая.


Леся, 10.07.2015 15:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини