Чоловік на авто із державними номерами наїхав на жінку, а потім побив її

В Івано-Франківську водій авто наїхав на жінку, а потім побив її лише тому, що вона намагалася йому зашкодити проїхати двором.

Про це у спільноті Типовий Франківськ написала Olga Visochinskaja

«Доброго вечора мешканці Франківська! Хочу повідомити Вам про ситуацію, що сталась сьогодні в нашому місті! 
На мою маму сьогодні близько 20 години вечора спробував здійснити наїзд чорний автомобіль фольцваген з номерами з держномером АА9132КО. Це сталось у дворі багатоповерхового будинку по вулиці Сахарова 27 де вона проживає! Вулиця Мельника зачинена ( там проводять роботи по заміні труб) тож водії вирішили з двору будинку №27 зробити проїжджу частину! Коли у мешканців увірвався терпець і вони вирішили не пропускати чергову машину, що намагалась проїхати двором все і сталось. Мама стала поперед проїзду між будинками (де саме гуляли і грались діти дошкільного віку) водій даного автомобілю вирішив не дивлячись ні на що проїхати двором, викоростовуючи машину як таран проти жінки, вдаривши її декілька разів! На її крики він ще й вийшов з автомобіля і наніс декілька ударів кулаками!!! І це все на очах у дітей які плакали і кричали від страху перед цим нелюдом! Врятував маму від цього хама сусід, якби не він, то що б змогла зробити жінка у віці 47 років проти молодого качка! Відколи наявність машини дає право на хамство та неповагу?
Відколи двори наших затишних будинків стали проїжджими частинами для мажорів а діти мимовільними свідками хуліганства та агресії неврівноважених осіб?
Невже наш любий Франківськ геть забув правила поведінки та норми моралі? Будьте уважними, адже ця невихована та хамовита особа живе поруч з Вами! Сьогодні жінка стала його жертвою, а завтра стане хто?»
- написала жінка. 

Леся, 09.07.2015 22:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини