У Галичі без дозвільних документів почали будувати церкву невідомого патріархату (ФОТО)

На Галич Горі невідомі люди розпочали незаконне будівництво (без належних документів та дозволів) церкви невідомої конфесії. Є підозри, що це церква московського патріархату.

«Враховуючи теперішню ситуацію в країні небайдужі громадяни просить надати розголосу цій справі, щоб влада і органи місцевого самоврядування не спустили це на гальмах. Будемо вдячні», - пишуть у соцмережах.

Насправді, пише на своїй сторінці у Фейсбуці громадський активіст Аріна Сивак,  дозволів ні архітектура ні сесія міської ради не надавали.

«Ця інтрига триває вже рік, але щораз громада м. Галич припиняла незаконне будівництво невідомої церкви. Четвертого липня будівництво відновилося, жителі міста викликали працівників міліції, останні відповіли, що це питання міської ради і, нібито, правоохоронні органи до того стосунку не мають. Що залишалося робити людям, якби події набрали агресивного характеру - невідомо. У зв’язку з цим сьогодні жителі міста звернулися до мера міста Ореста Трачика з проханням втрутитися. Було вирішено написати заяви у відповідні органи та припинити нарешті будівництво церкви невідомого патріархату», - написала Аріна Сивак.

Леся, 06.07.2015 12:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини