Правий сектор втрутився у скандал із забудовою вулиці Церковної

Попереджувальна акція мешканців вулиці Церковної щодо незаконної забудови результату не дала. Жителі даної вулиці разом з представниками Правого Сектору завітали в Держархбудконтроль та вимагали прямих дій даного відомства, щоб незаконне будівництво багатоповерхівки було припинено негайно, а всі документи та дозволи перевірені. 

Про це повідомляє Правий сектор Івано-Франківська.

«Зайшовши до чиновників, які відповідають за контроль та дотримання всіх стандартів будівництва, після деякого часу розмови з інспекторами, людьми була висловлена пропозиція негайно виїхати на місце незаконної забудови. Також було викликано начальником ДАБІ наряд міліції по даній ситуації на місце будівельних робіт, щоб зупинити їх. Піднявши всі служби, нам вдалося на деякий час змусити припинити незаконне будівництво по вул. Церковній до вівторка наступного тижня. У вівторок по даній ситуації має бути проведена повна перевірка всіх документів та дозволів, а також меж та дотримання санітарно-технічних норм, які повинна представити Кузьмин Ольга Борисівна, яка начебто є забудівником даного об’єкту.
Вражені халатністю та безвідповідальністю чиновників, через яку переступаються права та свободи членів громади м. Івано-Франківська. Правий Сектор продовжує слідкувати за розвитком подій на вулиці Церковній. Ні свавіллю будівельної мафії!»
, - кажуть у Правому секторі.

Леся, 30.04.2015 17:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини