Ситуація довкола Правого сектору – це корпоративні розбірки - політолог

Насправді у ситуації з "Правим сектором" немає ні зради, ні перемоги. Лише корпоративні розборки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Юрій Палійчук.

«Хочу нагадти вам повідомлення Служби безпеки України від 27 квітня:

"На виконання доручення Президента України Служба безпеки України проводить спецоперацію з виявлення та вилучення з обігу незаконної зброї.

У Києві 27 квітня ц.р. СБУ спільно з Міністерством внутрішніх справ вилучили у бійців одного з батальйонів територіальної самооборони великий арсенал зброї."

Як думаєте - що це за "батальйон територіальної самооборони", який накопичив у Києві арсенал з "десятка гранатометів «РПГ-22», більше ста гранат різного типу, в тому числі «РГД-5» із запалами, «Ф-1» із запалами, ВОГ-25. Більше семи тисяч набоїв до стрілецької зброї, три кілограми пластиду та тротилові шашки"? Що це за батальйон? Здогадалися?

Тобто, немає значення, що там в Дніпропетровській області. Це лише привід. Не було б його, був би інший. І я не виключаю, що вони роздули з мухи слона, як і в ситуацію зі зняттям недоторканності з Лозового і Константиновського. Важливіше інше, що все це - атвєтка від Бєні. Автєтка серйозна і болюча. Така сама як і, напевно, була "спецоперацію з виявлення та вилучення з обігу незаконної зброї"» - каже Палійчук.

 

Леся, 29.04.2015 13:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини