Вбивство Бузини розкрили - Аваков

16 квітня близько першої години дня двоє злочинців розстріляли колишнього шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузину. Сьогодні вранці злочинці були затримані.

Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков у Фесбуці.

За його словами, карний розшук і слідство МВС, протягом двох місяців проводили розслідування цього вбивства. Були отримані встановлені факти і отримані прямі докази про участь у цьому злочині групи осіб, в тому числі безпосередні виконавці вбивства.

«Сьогодні вранці двоє встановлених підозрюваних були затримані. Двоє киян:

Медведько Андрій Олександрович, 27.09.1989 р.н

Поліщук Денис Валерійович, 14.06.1990 р.н.,

Нами встановлено, коли, де і у кого зазначені особи взяли автомобіль, на якому надалі стежили за Бузиною. Саме на цьому автомобілі злочинці і зникли з місця вбивства.

У наслідку вказівок автомобіль був встановлений і вилучені речові докази. За результатами проведених судових експертиз отримані прямі докази причетності зазначених осіб до скоєння вбивства», - пише Аваков.

«Коли я говорю ПРЯМІ докази, це - в тому числі експертизи ДНК з кинутого злочинцями одягу з місця злочину, експертизи слідів в автомобілі, прямі впізнання свідків, матеріали негласного спостереження, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних у злочині.

Після проведення всіх необхідний гласних і негласних слідчих дій, збору всіх необхідних прямих доказів і доказів рано вранці 18 червня, вказані особи були затримані», - зазначив голова МВС.

Леся, 18.06.2015 10:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини