Автомобіль, на якому викрали 16-літню дівчину, був пошкоджений

16-літню Юлію Тацюк викрали, після дискотеки, близько другої години ночі, коли вона поверталася додому з подругою. Зловмисник вийшов з авто і запропонував сісти в машину. Після того як дівчата відмовили, він попрямував до них. Іншій дівчині вдалося втекти, а от Юлія не встигла.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Людмила Непийвода

«Марка авто - " Лада " ( жигулі , п'ятірка, або сімка) Зловмисник - чоловік крупної статури.
Після викрадення Юлії , автомобіль рухався на Гвіздець, біля костелу звернув праворуч (на стадіон) , де і зник від переслідувань. Відомо, що авто було пошкоджене, тому далеко вони б не заїхали. Останні відомості свідчать , про те, що інший автомобіль тягнув підозрюване жигулі, з Гвіздця, у напрямку сіл Джурків , і Турки, через Старий Гвіздець. Саме ці села під найбільшими підозрами.
Рекомендації :
Шановні громадяни, придивіться уважніше до односельчан, і навіть сусідів . Зверніть увагу , саме , на водіїв. Можливо хтось вже ходить пішки, тому що машину ліквідував. Можливо хтось перефарбував в інший колір. Зверніть увагу, що через пошкодження , автомобіль залишав за собою плями від масла. Також важливо зазначити , що в жигулях працювала тільки одна фара.
Будь-яка інформація допоможе знайти Юлію, і повернутися їй до мами , яка ,плачучи,вірить в це повернення!!!
Хто володіє , хоча б якоюсь інформацією, стосовно справи, зверніться будь ласка в міліцію - 097 534 59 11, або 102.
Не будьте байдужими!! На кону - життя юної красуні...
Про це повідомила "Моя Коломия" у мережі ВКонтакте», - пишуть у Фейсбуці.

 

Леся, 16.06.2015 08:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини