Уряд призначив Кіхтенка цапом-відбувайлом – нардеп

Уряд рекомендує Президенту звільнити з посади Олександра Кіхтенка, голову ДонОДА. Раніше про таку можливість натякав і сам Петро Порошенко, відзначаючи, що саме він провалив будівництво фортифікаційних споруд в області.

«З боку уряду було дуже "порядно", при живому Мінрегіонбуді і Міноборони, скинути будівництво фортифікаційних споруд на голів облдержадміністрацій. А ще більш "порядно" було профінансувати цей проект на 50% від потреби. Тому, я не знаю, на який результат розраховував прем'єр-міністр. Як цей відомий інженер і будівничий уявляв собі ефективність проекту, який виконує десятки різних підрядників, яким треба гнати техніку і людей за тисячі кілометрів? Але Бог з тією ефективністю. Як можна на 100% виконати проект, який профінансовано наполовину? Здоїти донецький бізнес? Так його уже Кабмін доїть по повній», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Віктор Балога.

За його словами, через це, звільнення Олександра Кіхтенка виглядає як пошуки цапа-відбувайла.

«Хоча це людина в рази порядніша за прем'єр-міністра. Він просто виконував свою роботу, не піарився на війні, хоча у Києві на вулиці Грушевскького це зараз дуже модно. Не піднімав галас з приводу проблем зі спорудженням фортифікаційних споруд, бо це - найкращий подарунок ворогу. За це отримав таку вдячність», - каже нардеп.

Леся, 06.06.2015 09:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини