Завтра голоси за зняття недоторканості із Клюєва можуть і не знайтися – політик

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман повідомив про те, що питання про зняття недоторканності з Клюєва поставлять о 10:30 завтра, в середу. І це при тому, що спікер знає про те, що у середу явка депутатів надзвичайно низька, каже політик Анатолій Гриценко.

«Створюється реальна загроза провалу голосування по Клюєву. Навіщо пост-майданній коаліції ці експерименти: гра в піддавки почалася?», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці Гриценко.

Схожої думки і народний депутат Віктор Балога. За його словами, завтра багато депутатів можуть раптово захворіти, поїхати на округ чи просто не пройти на сесійне засідання.

«Сподіваюся, керівництво ВР прекрасно розуміло, що краще було сьогодні зайву годину потримати депутатів на роботі, бо завтра багато хто може різко захворіти, терміново виїхати по справах на округ, або просто не дійти до сесійної зали», - написав у Фейсбуці Балога.

Нагадаємо, раніше нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко говорив про те, що голоси за зняття у Верховній Раді недоторканості із Клюєва знайдуться. 

Леся, 02.06.2015 18:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини