Прихильники політичної сили «5.10» обмальовують стовбури дерев у Надвірній – громадський активіст

Жителів Надвірної обурює "творчість" політичної сили "5.10". Невтомні "художники" з настанням темноти виходять на свій нічний промисел - з кожним днем своєрідних політичних нагадувань "5.10" стає все більше. Ними рясніють стіни будинків та двері під'їздів; графіті можна побачити на стовбурах дерев та рекламних бігбордах.

Про це у спільноті «Надвірнянці» пише громадський активіст Михайло Андрійович.

«Складається враження, що міська влада покровительствує новоявленим "п'ятидесятникам" - певно в очікувані виборів не бажає сваритися з політичними партіями. Принаймні двірникам дана вказівка "не перешкоджати" трафаретникам. Побутує думка, що "5.10" причетні особи з колишніх регіоналів, котрі прагнуть в такий спосіб реанімуватися на політичному поприщі.
В певній мірі політична партія "5.10" нагадує політичний проект "партії екологічного порятунку "ЕКО+25%". Та у виборах 2006 р. намагалася "купити" виборців ідеєю "чесного" перерозподілу екологічних коштів, які отримує Україна згідно Кіотського протоколу. Нині новоявлені "політичні п'ятидесятники" прагнуть купити виборців ідеєю відміни більшості податків - має залишитися лише два, а саме 5 % з продажів, які платить покупець і 10 % соціальний податок, що платиться із зарплати або з особистого доходу»
, - говорить громадський активіст.

 

 

Леся, 05.06.2015 10:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини