Блок Петра Порошенка відмовився об’єднуватися із «Народним Фронтом» - політолог

Чинний прем'єр-міністр України і лідер партії Народний Фронт Арсеній Яценюк пропонував фракції БПП провести закриті консультації, на яких, за ініціативи Арсенія Петровича, пропрезидентській силі пропонувалося піти єдиним фронтом на вибори під брендом "Солідарність".

Проте, начебто Блок Петра Порошенка відмовився від пропозиції Яценюка.

«З моїх достовірних джерел в АП і БПП мені стало відомо, що Арсенію Петровичу фракція БПП категорично відмовила, виключивши можливість об'єднаються виключно заради задоволення політичних амбіцій персонально Арсенія Петровича, партія якого, на жаль, втрачає кредит довіри із за відсутності урядових реформ і зайвого PR.

Варто відзначити, що, за інформацією джерела, БПП зробив зустрічну пропозицію, підписати пакт про ненапад, тим самим декларуючи партнерські відносини Уряду, Адміністрації Президента і коаліції взагалі.

Не знаю, яке рішення було прийнято НФ, але думаю, що це для них стало б пріоритетним в умовах рейтингової рецесії», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці політолог Павло Нусс.

Враховуючи можливість низької підтримки партії Прем'єр-міністра на виборах до місцевих органів влади, можу з точністю прогнозувати, що лідери громадської думки на місцях, які планували йти на вибори від НФ, переоріентіровуются на БПП, або "Солідарність". Варіант, що саме таку назву буде нести партія Президента – велика, відзначив експерт.

Леся, 04.06.2015 15:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини